Pe el îl știe toată țara, dar foarte puțini știu cum arată soția lui Ionuț Iftimoaie! Nu o să îți vină să crezi ce poate să facă pentru a câștiga bani! Uite cine este ea și cu ce se ocupă…

Nevasta lui Ionuţ Iftimoaie nu s-a transformat în gospodină şi mamă cu normă întreagă. Pasionată de modă, Maria şi-a deschis în urmă cu un an un atelier de croitorie. Face rochii şi le vinde pe bani frumoşi.

Ionuţ Iftimoaie (38 de ani) are cu ce se mândri! Are trei copilași sănătoși și o soție frumoasă și ambițioasă, care nu ţine în frâu doar gospodăria, ci şi o afacere cu haine, deschisă în Bacău.

Maria (33 de ani), soția lui Ionuț Iftimoaie, are un mariaj fericit, de unsprezece ani, cu fostul luptător de K1, căruia i-a dăruit și trei copii: Nicole Maria (8 ani și jumătate), Nicholas Ionuţ (9 ani), şi Ioana (2 ani și jumătate). Însă rolul de mamă nu o face să își neglijeze afacerea sa cu haine.

“Acum este o perioadă bună, în care am comenzi, mai ales că vin Sărbătorile, iar doamnele și domnișoarele vor să arate impecabil de Crăciun și în noaptea de Revelion. Am avut și cereri de la românce stabilite în stăinătate și m-am bucurat mult că ținutele mele sunt purtate și peste hotare. Prețurile sunt cuprinse între 600 și 3.000 de lei. În perioada de iarnă timpul de creație este mult mai scurt, cam de două săptămâni, iar pe timp de vară cam o lună se lucrează la o rochie, pentru că sunt și mai multe comenzi și este mai greu”, a declarat Maria Iftimoaie.

Altfel, bruneta lui Iftimoaie ne-a mai mărturisit că are o viață liniștită la Bacău (n.r – Comănești) și că adoră să aibă grijă de ai ei. “Noi suntem bine, cea mică este de două luni la cămin, cei mari sunt în clasa a III-a, ambii sunt în aceeași clasă. Merg la pian, la înot, iau lecții de engleză. Văd că le place foarte mult, lucru care mă încântă, ca mamă. De Sărbători o să stăm acasă, niciodată nu plecăm de acasă. Mai ales că în zona noastră avem anumite tradiții care ne fac fericiți. Mă bucur foarte mult și de Ionuț, că se implică foarte mult în familie”, a mai declarat Maria Iftimoaie.Deşi Iftimoaie a făcut o avere frumuşică din sport, dar şi din contractele de imagine şi din cele TV, frumoasa lui soţie nu a vrut să fie la mâna bărbatului şi şi-a lansat propria afacere. Fostul manechin şi-a dorit să-şi îndeplinească un vis mai vechi şi a deschis un atelier de croitorie chiar în Comăneşti (judeţul Bacău), acolo unde locuieşte. Aşadar, ziua e mamă perfectă, iar seara se gândeşte doar la noua ei afacere.

“Totul a pornit de la pasiunea ei pentru desen. În copilărie, Mariei îi plăcea foarte mult să deseneze rochii, aşa că acum a reuşit să transpună în realitate creaţiile din foile A4. În septembrie şi-a făcut atelierul de croitorie. Are angajaţi, face zeci de rochii pe care le vinde online sau le furnizează într-un magazin din Bacău. O ţinută costă între 400 şi 1.200 de lei, în funcţie de model, lungime, material”, ne-a povestit Ionuţ Iftimoaie. Cea mai bună promovare şi-a făcut-o chiar Maria. În noaptea de Revelion, ea a îmbrăcat o rochie turcoaz, din dantelă, extrem de sexy, iar doamnele s-au întrecut să o admire, dar şi să o întrebe de unde şi-a luat ţinuta. Fără să vrea, durul Iftimoaie a învăţat şi el bazele acestei afaceri, căci de multe ori e nevoit să se ocupe de achiziţionarea materialelor. ”E amuzant oarecum, pentru că m-au văzut câţiva prieteni la magazinul de materiale şi m-au întrebat dacă m-am lăsat de box şi m-am apucat de croitorie”, ne-a mai spus, amuzat, sportivul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *