Semn divin la parastasul de un an al lui Aurelian Preda! Niciodată nu s-a mai întâmplat așa ceva într-o biserică! Îți dau lacrimile! S-a întâmplat chiar când a început slujba de pomenire

Silvana Riciu, o apropiată a lui Aurelian Preda din timpul vieții, a fost cea care a povestit în cadrul unei emisiuni televizate detalii extrem de emoționante referitoare la momentul parastasului de un an al îndrăgitului artist care a trecut atât de timpuriu în neființă, lăsând pe mulți români îndurerați.

Iată ce a povestit Silvana Riciu: ,,Cei din familia lui, apropiatii si preotii de la manastrea Dervent s-au ocupat de tot ce tine de parastas. In ziua parastasului am considerat ca am primit un semn divin. Multi nu cred in astfel de lucruri. Cand am ajuns, in prima zi, la Manastirea Dervent cu fetita mea, era frig, ploua, mi-am luat hainele de iarna. Apoi, a inceput sa se faca din ce in ce mai cald, am ramas in haine tot mai subtiri.”

La aceeași mănăstire, mănăstirea Dervent, se află îngropat și tatăl artistei de muzică populară, se pare că, din nefericire, el s-a stins la scurt timp după Aurelian Preda.

,,Eu pe parintele Efrem si pe cei de acolo nu ii cunoasteam pana sa moara Aurelian. Asa l-am cunoscut pe parintele Efrem, apoi a fost o problema cu tata, trebuia sa stea undeva, avea nevoie de ajutor si vorbeam cu parintele si ii spuneam ca m-am gandit ca ar fi bine sa stea intr-o manastire. Iar el mi-a propus sa vorbeasca cu parintele staret de la Dervent. S-a intamplat sa stea acolo cam 3 luni si a murit in ziua in care s-a facut pomana de 6 luni a lui Aurelian. L-au gasit intr-o camera, au chemat salvarea si s-a stins apoi la spital”, a mai spus artista.

Sursa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *