Mesajul unei mămici către ministrul Educației: „Să-ți explic: de luni merge cu o coală A4 la el. Asta pentru că tu nu…” Nimic nu-i poate sta în cale acestei mămici!

Nicoleta Nidelea şi-a exprimat pe o rețea socială nemulţumirea faţă de ministrul Educaţiei şi de instituţia pe care o conduce, nemulțumită de greutatea pe care fiul ei trebuie să o ducă în spate în fiecare zi.

Elev în clasa I, fiul Nicoletei este nevoit să care în fiecare zi un ghiozdan de 4 kilograme.

„#IANU GENUNCHE , ghiozdanul lui Pralea al meu de i zice Ianu are 4 kg,adica 25% din cât cantareste el si e doar clasa I.Sa ti explic: de luni merge cu o coală A 4 la el.Atat. Asta pentru că tu nu vii cu geanta de 25 de kg la minister si nici tembelicus ember care au decis asemenea ineptii.

Dacă ai alta opinie, draga Genunche, îți zic ca mi a zis că l doare spatele,pentru mine asta echivalează cu „jumătate din Univers e muci si pulbere”.

Vezi tu, Pralea asta al meu e os domnesc,nu zic că știe mai multă gramatica decat tine si nici geometria nu i e străină, dar pentru el am mutat munții să l salvez , gen Himalaya, că Anzii sunt soft,adica e singurul vindecat din România cu boala lui si nici in lume situația nu i prea vesela.

Dacă vrei o combinație perfectă de leoaica-tigroaica-scorpie-anaconda, îndrăznește să zici ceva! Vezi ca fac urat la dezacorduri”, a scris mama revoltată, pe Facebook.

În urma postării care a devenit virală pe internet, a apărut și o reacție din partea Inspectoratului Școlar București.

„Menţionăm faptul că, în zilele imediat următoare, inspectorii şcolari vor face verificările de rigoare care să certifice adevărul celor exprimate de doamna Nicoleta Vaia şi, după caz, vor iniţia toate demersurile necesare pe langă autoritările locale, astfel încât să fie asigurate condiţiile optime de şcolarizare pentru elevii din Municipiul Bucureşti”, au declarat reprezentanții Inspectoratului Școlar București.

Totodată, Nicoleta mărturisește că demersul ei nu-l vizează doar pe băiatul său, ci este pentru toți copii.

„PRECIZARI

Demersul meu este pentru TOTI COPIII. Mi as dori ca toți copiii să aibă dulăpioare. Nu vreau verificări revansarde, vreau verificări care să constate că nu sunt,unde nu sunt si sa le puna acolo!

Mi as dori ca toți copiii să fie luați de mana sau în brațe și mângâiați la școală de cadrele didactice, așa cum e Ianu. Demersul meu este pentru o Românie scoasă din captivitatea lui ” pe vremea mea”!”, se arată în postarea mămicii.

#IANUGENUNCHE , ghiozdanul lui Pralea al meu de i zice Ianu are 4 kg,adica 25% din cât cantareste el si e doar clasa…

Posted by Nidelea Vaia Nicoleta on 4 Octombrie 2017

Sursa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *