Toată viața ei soțul a fost cel care i-a spus mereu cum să se îmbrace și cum să arate, dar după ce a murit și-a făcut de cap și a uimit lumea după ce a intrat în cartea recordurilor….!!!

Soțul lui Charlotte Guttenberg i-a spus mereu cum să se îmbrace și cum ar trebui să se comporte, iar ea era o soție prea bună pentru a nu-i asculta dorințele.

Dar după ce acesta a murit, femeia a vrut să profite de timpul pe care îl mai avea pentru a face ceea ce și-a dorit mereu.

Imediat după moartea soțului, Charlotte a mers la un studio de tatuaje, iată ce mărturisește femeia:

,,Mereu am vrut tatuaje. Soțul meu mi-a interzis mereu să-mi fac. Spunea că o doamnă nu ar avea niciodată așa ceva. Dar asta nu m-a oprit niciodată să vreau unul”.

Așa că la frumoasa vârstă de 67 de ani, Charlotte a obținut recordul mondial pentru femeia cea mai în vârstă cu cele mai multe tatuaje.

Peste 90% din suprafața corpului ei este acoperită acum de cerneală, în plus, ei îi place să se considere drept o ,,galerie de artă ambulantă”.

Soțul ei din prezent deține recordul pentru cel mai în vârstă bărbat cu cele mai multe tatuaje, iată-i pe cei doi expunându-i capodoperele de pe piele:

Sursa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *